završio s odvikavanjem

Ben Affleck iznenadio priznanjem: "Nije sramota potražiti pomoć"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je završio s odvikavanjem glumac Ben Affleck obratio se javnosti putem društvene mreže.

Ben Affleck objavio je na svom Facebooku da je završio s odvikavanjem od alkohola. Glumac je objasnio da želi živjeti svoj život punim plućima i biti najbolji otac svojoj djeci. U svemu se zahvalio i Jennifer, koja se u svemu sama brinula o djeci i dala mu vremena i prostora dok se borio s ovisnošću.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Završio sam s odvikavanjem od alkohola, nečega s čime sam se nosio u prošlosti i s čime ću se nastaviti suočavati. Želim živjeti punim plućima i biti najbolji mogući otac. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kad je trebate, želim biti izvor snage za svakog tko treba pomoć, ali se boji napraviti prvi korak", napisao je Affleck.

"Sretan sam što imam ljubav svojih prijatelja i obitelji, uključujući i majku moje djece, Jen, koja me podržavala i brinula o djeci", napisao je glumac i redatelj. "Ovo je prvi od mnogih koraka prema oporavku", zaključio je Affleck na svom Facebooku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene