Rani počeci

Atraktivna od rane mladosti! Sjećate se seksi Nives sa 16 godina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives trenutno gledamo u showu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem je jedna od glavnih miljenica publike.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus ovih dana svoje obožavatelje, ali i širu javnost, oduševljava transformacijama i imitacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato. To nije nova pojava jer je i na samom početku karijere oduševljavala izgledom i seksipilom.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP ne može pobjeći od toga Naš mladi pjevač opet je završio u štiklama i suknji: "Ne znam šta mi je ovo trebalo…"

Nives je na estradi već 20 godina, a prvi put se pojavila u javnosti u televizijskom programu Maksovizija na srbijanskoj Pink televiziji 1997. godine. Video možete vidjeti ovdje.

Svojih početaka Nives Celzijus prisjetila se i na Facebook profilu gdje je ispod spota Nenada Kneževića Kneza, ''Nijedna žena na svijetu'', napisala: "To su bila vremena!"

No to nije jedini spot u kojemu ju možemo vidjeti. Sa samo 16 godina pojavila se u spotu Mladena Burnaća "Ne zovi mala policajce". Već je tada bilo jasno da će Nives postati jedna od najseksipilnijih žena na domaćoj estradnoj sceni.

Danas je majka dvoje djece i svi je obožavaju zbog izvrsnih imitacija i svestranosti.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene