455347
455347
455347
455347
455347

DANAS SE ŽENI ANTE GOTOVAC? Prije svadbe tulumario uz Vucu

  • , 30.10.2016., 12:56
  • Autor:
  • komentara

Ante Gotovac uskoro ženi Jelenu Miljuš. Brak je blagoslovio i Siniša Vuco, koji je pjevao na privatnom tulumu.

 
 
 
 
Ante Gotovac i Jelena Miljuš (FOTO: Screenshot/IN magazin)
Ante Gotovac i Jelena Miljuš (FOTO: Screenshot/IN magazin)

Ante Gotovac najavio je svadbu s crnokosom Jelenom Miljuš. Prije svadbe odlučio se zabaviti, i to propisno. U društvu Siniše Vuce proslavio je skorašnju svadbu.

Vuco je za ekipu svirao na gitari svoje najveće hitove, a Gotovac je cijelo druženje snimio i objavio na Facebooku. Gotovac i Vuco zajedno su pjevali, a Ante je svojoj odabranici i posvetio pjesmu!

Gotovčeva odabranica je iz Zemuna, gdje će se par vjenčati. Dalje je krenula i Antina bivša supruga Simona, koja se udala za Stanislava Mijokovića i preselila u Linz.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se