Priznala sve

Otkrivena tajna reality obitelji - kći zlostavljao mamin novi dečko!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona sada ima dvadeset godina, no neke će stvari pamtiti zauvijek.

U javnost je nedavno procurio podatak da je slavna Mama June, majka reality zvijezde Honey Boo Boo, u vezi s pedofilom koji je prije desetak godina zlostavljao osmogodišnju djevojčicu. Prema najnovijim podacima, ta djevojčica je najstarija kći Mame June - Anna Cardwell. Ona je sada dvadesetogodišnja i ima dijete, no nakon što je saznala da njezina majka hoda s tim čovjekom, odlučila je sve priznati, piše US Weekly.

Pogledaj i ovo showbuzz Urnebesna Honey Boo Boo VIDEO 'Uz nas obitelj Kardashian izgleda odlično!'

Majka devetogodišnje djevojčice u vezi s pedofilom!

 

'Vjerujem da se moja majka viđa s tim čovjekom. To me boli. Ako je to istina, prekidam sve veze sa svojom majkom', rekla je Anna.
Kada se za njihovu vezu saznalo u javnosti, televizijska je kućaTLC otkazala je emitiranje serije 'Here Comes Honey Boo Boo', prenosi TMZ.

TLC je prvi put još 2012-te predstavio svojim gledateljima preslatku djevojčicu Alanu, natjecateljicu na brojnim dječjim izborima ljepote, u TV-showu 'Toddlers and Tiaras', u kojem je ona, osim ljepotom, gledatelje osvojila i svojim šarmom, osobnošću te samopouzdanjem. U novijim sezonama, serija prati život devetogodišnje Alane i njezine obitelji.

Serija je otkazana jer se saznalo da Mama June, majka glavne junakinje, hoda s pedofilom koji je u ožujku ove godine izašao iz zatvora. Mark McDaniel bio je odslužio je deset godina zatvorske kazne za zlostavljanje osmogodišnje djeteta.

June je rekla da nema veze s tim čovjekom iako je objavila fotografiju na kojoj se vidi da uživa u njegovom društvu. 

'Želim samo reći da ne vjerujete svemu što čujete. Ljudi govore svakakve priče tabloidima. Moja djeca su mi na prvome mjestu i nikada ih ne bih ugrozila', napisala je na Facebook profilu. 

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene