Poziva vlasti

Poruka Angeline Jolie: 'Sirijci bježe pred bombama, silovanjima i pokoljima'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna američka glumica i aktivistkinja za ljudska prava Angelina Jolie zauzela se za tisuće izbjeglica koje bježe u Europu.

Popularna američka glumica i aktivistkinja za ljudska prava Angelina Jolie zauzela se za tisuće izbjeglica koje bježe u Europu s Bliskog istoka i iz Afrike, pozivajući vlasti da razluče one koji bježe od krajnjeg siromaštva od onih koji bježe pred ratom.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry(Foto: Getty Images) Ljubav stoljeća Napadaju ih sa svih strana, no njihov odnos cvjeta: Meghanino priznanje o princu Harryju grije srce

Zbog Angeline skandal u UN-u

"Trebali bismo biti svjesni razlike između ekonomskih migranata, koji žele pobjeći od krajnjeg siromaštva, i izbjeglica koje bježe pred izravnom prijetnjom svojim životima", napisala je Jolie u uvodniku britanskog The Timesa zajedno s Arminkom Helić, bivšom izbjeglicom iz Bosne i Hercegovine i članicom gornjeg doma britanskog parlamenta.

"Sirijci bježe pred bombama, kemijskim oružjem, silovanjima i pokoljima", upozoravaju autorice. Ističu da će problem trajati tako dugo dok međunarodna zajednica ne pronađe diplomatsko rješenje za sukob u Siriji. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene