Izazvala oduševljenje

VIDEO Angelina Jolie opet stigla u Sarajevo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angelina Jolie ponovno se vratila u glavni grad Bosne i Hercegovine.

Holivudska zvijezda Angelina Jolie u poslijepodnevnim je satima stigla u Sarajevo, pišu bosanski mediji.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Slavna glumica ponovno dolazi u Sarajevo!

Jolie je u pratnji ministra vanjskih poslova Velike Britanije, Williama Haguea, sletjela na sarajevski aerodrom, a dobro raspoložena i nasmijana Angelina pozirala je s brojnim novinarima koji su je dočekali, piše Klix.ba.

Sutra bi trebala prisustvovati konferenciji na temu 'Prevencija seksualnog nasilja u sukobima- osnaživanje uloge sigurnosnih snaga u operacijama podrške mira', a trebala bi posjetiti i Srebrnicu.

Na konferenciji, koju zajednički organiziraju Ministarstvo obrane BiH i veleposlanstva Velike Britanije i Norveške u BiH, u petak će sudjelovati i hrvatska ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić te pomoćnica Glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar-Kitarović.

Osim sudjelovanja na ovoj konferenciji ministrica Pusić održat će i niz bilateralnih sastanaka s bosanskohercegovačkim dužnosnicima, piše Hina.

Jolie je prijateljica BiH i počasna građanka Sarajeva, a aktivna je i na humantiranom području. Angelina poseban fokus stavlja na žene zlostavljane u ratu, a u studenom je dobila i počasnog Oscara za izvanredan trud i humanitarni rad s izbjeglicama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene