Novi detalji

Nakon Božića ide na drugu operaciju, no prije toga - vjenčanje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jesu ili nisu? Tek planiraju vjenčanje? Brad Pitt i Angelina Jolie već mjesecima zbunjuju javnost o svojem vjenčanju. Sada imamo i nove detalje oko velikog dana...

Iako se šuškalo kako je slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt već stao pred oltar jer su viđeni s jednakim prstenjem na rukama, no izgleda kako se to još nije dogodilo. Preda zadnjim pisanjima britanskih medija, par bi se trebao vjenčati oko Božića.

Pogledaj i ovo showbuzz Tako je malo potrebno Sitni detalj pokrenuo lavinu nagađanja diljem svijeta!

'Sviđa im se ideja božićnog vjenčanja u njihovom domu u Francuskoj, u Château Miraval, s velikim ognjem i slavljeničkim ukrasima', otkrio je izvor za britansku Graziju. 'Glavna će zabava sa zimskom tematikom, biti upriličena u Francuskoj gdje će se okupiti njihovi najbliži prijatelji i članovi obitelji. Svi su uzbuđeni, pogotovo njihova djeca', dodaje isti izvor.

>> Angelina Jolie i Brad Pitt su se vjenčali u tajnosti?

Angelina planira otići i na drugu operaciju nakon dvostruke mastektomije, kako bi još umanjila rizik od obolijevanja raka jajnika. Ona i Brad zato planiraju vjenčanje prije njezine operacije, a kako se ne mogu legalno vjenčati u Francuskoj onda će i pravu ceremoniju imati na Havajima – to je posebno mjestu njezine majke Marcheline Bertrand koja je preminula od opake bolesti.

Slavni par navodno ima i predbračni ugovor koji je na 101 stranicu sastavio njegov odvjetnički tim. U dokumentima stoji kako će u slučaju razlaza Angelina i Brad podjednako podijeliti novac koji su zaradili u braku.

'Angelina je uvijek pomalo oklijevala s potpisivanjem predbračnog ugovora, ali ju je Brad uvjerio da je tako najbolje. On je romantičan muškarac, ali je ujedno i jako praktičan. Ako uzmete u obzir da imaju 200 milijuna funti, šestero djece i imanja diljem svijeta, to svakako ima smisla. Oboje su već bili u braku, pa znaju kako razvodi mogu biti gadni. Ovaj put su tu i djeca, pa se Brad želi osigurati u slučaju bilo kakvog scenarija', pišu britanski mediji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene