Twitter sprdnje

NAŠLI 'KRIVCA' 'Putin je platio Angelini da tempira objavu o razvodu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvene mreže su se užarile. Brojni tviteraši smatraju da je Angelinina objava o razvodu došla u neprimjereno vrijeme.

Kako to biva u svakoj priči koja puni novinske stupce pojave se i oni koji se vole zabavljati raznim teorijama zavjere. Ovaj put internet je doslovno poludio od raznih kombinacija koje impliciraju kako poklapanje vremena  objave o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta ima veze s, vjerovali ili ne, Putinom, Rusijom i izbjeglicama.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Odluka Angeline Jolie da se rastane od Brada Pitta po mnogima nije došla u pravo vrijeme. Naime vijest o razvodu preplavila je medije uoči summita UN-a o izbjeglicama za koje se glumica i sama zalaže.

OVDJE pročitajte sve o razvodima u ovoj godini.

Upravo zbog toga brojni tviteraši okomili su se na glumicu jer smatraju da je svojim privatnim životom zasjenila prvi UN-ov summit o izbjeglicama i migrantima kao i govor američkog predsjednika Baracka Obame u sjedištu UN-a.

Iako su mnogi izrazili nezadovoljstvo, bilo je i onih koji su sve okrenuli na šalu. Jedan od korisnika Twittera zaključio je da je ruski predsjednik Vladimir Putin platio Angelini Jolie da objavi vijest o razvodu u vrijeme održavanja Obaminog summita u UN-u.

OVDJE pogledajte i ostale tvitove na račun Angeline i Brada.

Ipak, mnogi su zaključili da je ovo definitivno došlo u krivo vrijeme.

'Razvod Angelie Jolie bacio je veliku sjenu na UN-ov summit o izbjeglicama' i 'Ne shvaćam zašto je Angelina Jolie, inače velika zastupnica izbjeglica, ovako potkopala Obamin summit', samo su neki od tvitova kojima su korisnici ove društvene mreže izrazili svoje nezadovoljstvo.

Ovdje pročitajte sve o ljubavi Brada i Angeline.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene