Što je presudilo?

PRIZNANJE Angelina Jolie nikad nije željela biti majka

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Angelina Jolie danas je majka šestoro djece. Nešto što ni ona sama nije mogla zamisliti.

Četrdesetogodišnja glumica Angelina Jolie priznala je kako je nekoć ideja majčinstva uopće nije zanimala. 'Čudno je to, nikad nisam htjela dijete. Nikad nisam htjela biti trudna. Nikad nisam čuvala djecu. Nikad nisam o sebi mislila kao o majci.', izjavila je jučer Jolie u intervjuu za Associated Press.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

No, sve se promijenilo kada je prvi put posjetila Kambodžu tijekom snimanja jednog od njezinih najpoznatijih filmova 'Tomb Raider'. Prvi put je 2000. godine pomislila na majčinstvo kada se u jednoj kambodžanskoj školi igrala s djecom. 'U tom trenutku mi je postalo jasno da se u ovoj državi negdje nalazi moj sin.'

Prvo dijete, sina Maddoxa posvojila je 2002., a godinu dana kasnije otvorila je u zemlji fundaciju u njegovo ime, koja pomaže pri financiranju zdravstvene pomoći i obrazovanja, i tu je nastala jedinstvena veza između ove azijske države i glumice.

Poznata glumica se trenutno nalazi u Kambodži, gdje režira svoj najnoviji film 'First They Killed My Father', koji je baziran na stvarnim činjenicama o kambodžanskom genocidu tijekom 1970-ih, a na setu joj upravo pomaže njezin sin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene