Holivudske suparnice

Šest godina uspješno su se izbjegavale, no sinoć je tome došao kraj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Holivudske suparnice konačno su se susrele na istom crvenom tepihu!

Bio je to težak dan za Jennifer Aniston. Prvo nije osvojila nominaciju za Oscara, onda je još morala biti na istom crnom tepihu kao i Angelina Jolie (a to uspješno izbjegavaju već šest godina), a šećer na kraju bilo je to da je izgubila nagradu za najbolju glumicu na Critics' Choice Awards.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston nakon posjeta kirurgu... Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

No, Jenn bi moglo utješiti da ni njezina suparnica i sadašnja supruga njezinog bivšeg nije prošla ništa bolje. Angelina je izgubila od Richarda Linklatera u kategoriji za najboljeg redatelja ili redateljicu.

I kritičari se slažu - Nitko nije ravan egoistu koji je na rubu ludila!

Čini se da je i organizatorima dodjele nagrada bilo jasno s kime imaju posla pa su se svojski potrudili da se slavne glumice ne susretnu te su njihovi stolovi bili svaki na jednom kraju dvorane.

Kada je Julianne Moore osvojila nagradu za najbolju glumicu u filmu 'Still Alice', Aniston je reagirala vrlo emotivno. Jolie je, za razliku od nje, reagirala poprilično sretno na objavu dobitnika u kategoriji najboljeg redatelja te se čini da joj je bilo poprilično drago zbog kolege Linklatera.

I dok je Justin Theroux došao kao potpora svojoj voljenoj Jenn, Brada Pitta nije bilo na vidiku. Moguće da si je želio pojednostaviti život i izbjeći susret bivše i sadašnje...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene