Ne gubi nadu

'Normalno razgovaram s bivšim, šok je to što se odvija na sudu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Anđa Marić možda je za sada izgubila skrbništvo nad sinom, no od njega ne odustaje. Jedva je dočekala njihov zajednički odmor u Primoštenu.

Iza pjevačice Anđe Marić je nekoliko napornih mjeseci. U veljači je izgubila skrbništvo nad sinom 9-godišnjim Gašperom koji živi u Ljubljani s ocem Primožem Dolničarom, no ljeto su proveli zajedno.

Pogledaj i ovo Anđa Marić i Severina Može se poistovjetiti Anđa Marić podržala Severinu i prisjetila se svoje borbe za skrbništvo: "Ja sam otela svoje dijete i odvela ga u Hrvatsku"

Anđa je jedva čekala taj trenutak, a Story ih je zatekao u Primoštenu. 'Ondje imam prijatelje koji su mi postali dio obitelji. I Gašper se ondje prvi put susreo s morem, a tu je i proplivao. Svake godine dijete odvedem u Primošten, ali i u Posušje da vidi gdje su mu korijeni', kaže Anđa.

>> Anđa Marić se sama zastupa na sudu i poručuje: 'Boj se žene koja nema što izgubiti!'

S njima je bio i njezin brat Zvonimir, a cijela obitelj joj je bila podrška kada se odvijala drama oko razvoda i gubitka skrbništva.

'Kada je riječ o viđanju djeteta, i dalje je status quo. Jedini novi korak koji sam poduzela je taj što sam dala otkaz svim odvjetnicima, sama se zastupam', priča poznata pjevačica koja kaže kako ima normalno odnos s bivšim suprugom. 'Najnormalnije razgovaramo i dogovaramo se o djetetu. Tako da je šok i bizarnost to što se na sudu odvija odvratna, prljava bitka', dodajte Anđa koja ne gubi nadu i istinski uživa u trenucima provedenim s 9-godišnjim sinom.

Priprema i objavu dječje knjige, te okreće novu stranicu u životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene