Sretno

ANDRIJA JARAK danas slavi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrija Jarak, po mnogima najbolji TV reporter u zemlji, danas slavi rođendan.

Lice Nove TV, Andrija Jarak, danas ima rođendan. Živuća legenda, reporter koji je postao omiljeno televizijsko lice, danas puni 46. godina. 'Današnji dan će biti uobičajeni radni dan. Puno je zanimljivih događaja posljednjih dana, pa se ni ovaj neće puno više razlikovati. Iza mene je uspješna godina, i poslovno i privatno. Puno putovanja, događanja, ljudi, puno emotivnog pražnjenja i stresa, ali drugačije ne može ni biti', kazao je Jarak koji se osvrnuo na godinu iza sebe.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Andrija ima samo jednu želju, a to je da i dalje bude zdrav i pun elana. Gledajući iza sebe prisjetio se koje su mu godine bile najljepše. 'Dvadesete definitivno. Bez ikakve sumnje. Sve ostalo nije istina. Priče o zlatnim godinama, naponu snage i divnim četrdesetima i pedesetima najobičnije su zavaravanje. I sebe i drugih', kazao je Jarak koji će sutra sudjelovati na svečanosti četvrte gardijske brigade u Splitu. Tamo ga očekuje i zahvalnica.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene