Intervju nakon pobjede

Kako je biti Severina? 'Nimalo lak posao!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oduševila nas je kao Severina, a sada je dala i prvi intervju nakon pobjede u 7. epozodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Andrea Andrassy je Severininom štiklom odnijela još jednu pobjedu u showu Tvoje lice zvuči poznato, a ako se pripremala otkrila nam je u intervjuu.

Minea kao Ruslana oduševila u 7. epozodi showa Tvoje lice zvuči poznato

'Ona ima jako specifičnu boju glasa i ako ne paziš, vrlo lako se iz pjevanja u stilu Sevke možeš prebaciti na vikanje’, rekla je Andrea te dodala: 'Možda nisam bila kao ono karakterom, ali njena je koreografija bila najzahtjevnija do sad, tako da sam morala ući u lik profesionalne pjevačice koja jako dobro zna svaki korak koji pleše. Severina to radi jako dobro – toliko dobro da sve djeluje kao da ni nije pretjerano koreografirano. Definitivno sam stekla veliko poštovanje prema tome što ona radi, jer biti Severina nije nimalo lak posao.'

A koja joj je transformacija do sada bila najdraža?

'Teško je reći, jer u svakoj pronađem nešto. Kod Lane Del Rey mi se svidio izgled, kod Tonija sam bila sretna jer sam imala priliku malo jače zapjevati, Shakira je prvi put da sam dobila i koreografiju… Ipak, do sada sam najviše uživala u liku Senne M – maska je bila toliko savršena da sam se prestrašila vlastitog odraza u ogledalu, a bilo je zabavno i slati tu sliku prijateljima koji nisu mogli vjerovati da sam to ja', kaže Andrea a cijeli intervju s njom pogledajte i na službenoj stranici .

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Christina Aguilera, TLZP ne može pobjeći od toga Naš mladi pjevač opet je završio u štiklama i suknji: "Ne znam šta mi je ovo trebalo…"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene