odmara na Šolti

Ekskluzivno! Anamarija Asanović oduševila slavnu milijunašicu: "Uzela je sve moje haljine"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne odmaraju samo svjetske zvijezde u Hrvatskoj, nego i pripadnici "plave krvi". Barunica Christiane Freiin von Kentzingen svoj dolazak otkrila je zahvaljujući Anamariji Asanović.

Mlada dizajnerica Anamarija Asanović u subotu navečer dobila najbolji mogući kompliment za svoj rad. Poznata Splićanka na otoku Šolti gostovala je na rimskoj večeri u dvorcu Martinis Marchi i oduševila pripadnicu "plave krvi" i poznatu bogatašicu barunicu Christiane Freiin von Kentzingen.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Christiane je bila toliko oduševljena kolekcijom naše dizajnerice pa je odmah odlučila kupiti sve haljine koje je Anamarija tu večer izložila. Svojim postupkom zatekla je i samu dizajnericu. "Ovo mi je prvi put da ovako izlažem reviju i zaista me iznenadilo kada je došla barunica iza bine i izrazila želju za mojim haljinama. Uskočila je u njih kao da sam ih po njoj šivala i sve ih je uzela. Presretna sam i iznenađena", kazala je Anamarija koja je od uzbuđenja jedva pronalazila riječi .

Inače, barunica Christiane već neko vrijeme odmara na našoj obali, no za njezin dolazak malo je tko znao sve do sada. Svojim dolaskom na reviju barunica je otkrila svoju ljubav prema najljepšem moru, ali i najboljoj modi.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene