'Vlaška posla'

Transformacija zgodne Splićanke: Dobila brkove i postala ružno pače

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Splitska glumica Ana Gruica oduševila je Zagrepčane u kazališnom hitu Vlaška posla koja je ovog vikenda izvedena i u Zagrebu!

Glumice Ana Gruica, u društvu majke i kćeri Jadranke i Matee Elezović, oduševile su na zagrebačkim kazališnim daskama!

Pogledaj i ovo Smrt na dopustu - 1 U Zagrebu Kerempuh priprema novu predstavu ''Smrt na dopustu'' koja će se premijerno izvesti u ožujku!

U glumačkom talentu prelijepe Splićanke koja je za potrebe predstave dobila brkove i postala ružno pače, ovog su vikenda uživali i glazbenik Luka Nižetić, televizijska voditeljica Marijana Batinić, urednica i voditeljica Lana Pavić, glumci Robert Kurbaša, Matko Knesaurek, glumice Matija Prskalo, Marija Sekelez i Marija Kohn te vizažistica Ivana Bilandžija.

>> Ana Gruica skriva novog dečka: 'Veza traje preko 365 dana'

'Presretna sam da smo Vlaška posla izveli i u Zagrebu. Publika je odlično prihvatila predstavu i vjerujem kako ćemo je često izvoditi!', izjavila je popularna glumica Ana Gruica.

U suvremenoj komediji Vlaška posla koja govori o problemu ostavštine, splitska ljepotica utjelovila je ružnu i zavidnu ženu koja zbog vlastitog nezadovoljstva želi zaustaviti udaju svoje sestre. Akademska glumica koja svojom ljepotom oduzima dah gdje god se pojavi prvi put je nastupila pred zagrebačkom publikom i u zagrebačkom kazalištu Vidra pokazala svoje glumačke sposobnosti.

Odlični dijalozi, izvrsno posloženi karakteri na sceni te poznavanje mentaliteta ljudi samo su dio odlične suvremene komedije ispunjene smijehom koja je do sada na noge podigla brojne gledatelje diljem Hrvatske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene