glumica iza rešetaka

JEZIVO SVJEDOČANSTVO IZ ZATVORA ''Skidali su me do gola, morala sam čučati i kašljati''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amy Locane progovorila je o teškim danima u zatvoru i o borbi za skrbništvo nad djecom.

Američka glumica Amy Locane, koja se proslavila ulogom Sandy Louise Harling u seriji Melrose Place", opisala je svoje bolno iskustvo boravka u zatvoru. Provela je tri godine iza rešetaka jer je u prometnoj nesreći koju je izazvala u alkoholiziranom stanju poginula 60-godišnja Helene Seeman u New Jerseyju prije sedam godina. U autu sa Seeman bio je i muž Fred koji je, srećom, ostao živ.

Pogledaj i ovo PR Mačak u čizmama Mačak u čizmama stiže u hrvatska kina

45-godišnja glumica prije dvije godine puštena je iz zatvora. Sudac joj je zbog dobrog ponašanja odobrio izlazak nakon dvije i pol godine provedene zatvorske kazne iako se na tu odluku i skraćivanje zatvorske kazne žalila se obitelj stradale Helene, piše Daily Mail. Tražili su da odsluži još pola godine, koliko joj je prvotno presuđeno, ali sudac je odbacio žalbu zbog dobrog ponašanja i obrazloženje da ne predstavlja opasnost za društvo. Svega pet dana nakon što je Amy izašla iz zatvora doživjela je veliko razočaranje. Njezin suprug Mark Bovenizer predao joj je papire za razvod.Amy još uvijek nije sposobna voziti i danas živi sama u stanu u New Jerseyju gdje odlazi na anonimne sastanke alkoholičara jednom tjedno. U srijedu, u svom prvom intervjuu nakon izlaska iz zatvora Amy je za NJ.com, rekla da su joj gotovo svi prijatelji okrenuli leđa tijekom boravka u zatvoru. ''Boravak u zatvoru je dehumanizirajuć. To je kao da svjedočite vlastitoj smrti. Ljudi vam u početku šalju pisma, a zatim odjednom prestanu skroz. Svaki put nakon što su me posjetile moje kćerke, pretraživali su me ispočetka, a zatim skidali do gola, morala sam čučati i kašljati'', prisjetila je Amy koja kaže kako joj nitko nije popustio u zatvoru zbog slave. U zatvoru se, kaže, tuširala s 90 drugih žena, a svu poštu koju je dobivala su joj prvo pregledavali zatvorski čuvari, a tek onda su njoj proslijedili.

Locane se ne planira u bližoj budućnosti opet baviti glumm iako je nedavno dobila nekoliko glumačkih ponuda. Svu svoju energiju i vrijeme uložila je na ponovno dobivanje skrbništva nad svojim bolesnim kćerkama. Jedna kćer boluje od Kronove bolesti, a druga je dijete s posebnim potrebama. Sudac Robert B. Reed svoju odluku o smanjenju zatvorske kazne američkoj glumici obrazložio je između ostalog njezinim bolesnim kćerima koji je smatrao da Amy ne bi trebala biti predugo odvojena od obitelji.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene