AMERIKA BIRA

ZVIJEZDE U TIJESNOJ BORBI Tko je stao iza Clinton, a tko iza Trumpa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnogi glazbenici nastupaju za Hillary, no i Trump iza sebe ima poznata lica.

Veliki broj američkih zvijezda poput Beyonce, Jay Z-a ili Stevieja Wondera odlučilo je svojim nastupima dati podršku demokratskoj kandidatkinji za predsjednicu Hillary Clinton.

Pogledaj i ovo showbuzz fatalan pogled OČI MU ISPALE ZBOG DRUGE? Internet umire od smijeha zbog Billa Clintona

Clinton se tijekom svoje kampanje oslanjala na popularnost svojih kolega političara poput senatora Elizabeth Warren i Bernieja Sandersa, supruga i bivšeg predsjednika Billa Clintona, kao i na predsjednika Baracka Obamu i prvu damu Michelle Obamu.

U posljednjim danima kampanje u njezinu borbu za Bijelu kuću uključit će se i mnoge glazbene zvijezde koje će održati seriju koncerata s porukom "Izađi i glasaj".

Gotovo svi glazbeni događaji održat će se u saveznim državama ključnima za pobjedu. Koncerti će poslužiti kako bi se privukli mlađi glasači, te Afroamerikanci, ključne demografske skupine potrebne Clinton za pobjedu.

U petak je u Clevelandu nastupio Jay Z, a gošća iznenađenja bila je njegova supruga Beyonce.

Stevie Wonder i Katy Perry nastupit će u subotu u Philadelphiji, a Jon Bon Jovi na Floridi, te u Sjevernoj Karolini u nedjelju.

Svojim koncertima Clinton će podržati i indie rock sastav The National, folk pjevač James Taylor, a svoju podršku već su dali Jennifer Lopez, John Legend, Paul Simon, Carole King, Alicia Keys, Paul McCartney i Lenny Kravitz.

Velik broj zvijezda podržava i republikanskog kandidata Donalda Trumpa, a među njima su najistaknutiji Hulk Hogan, Dennis Rodman, Mike Tyson, Jon Voight i Kid Rock, objavio je ovog tjedna CBS News. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene