To je ljubav!

Zaljubljen 'preko ušiju' - 'Želim da Alma bude majka moje djece!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Amar Bukvić zvijezda je najnovijih serija Nove TV - 'Stella' i 'Zora dubrovačka'. No, ovaj zanimljiv i zgodan mladi čovjek vjerojatno je najveća zvijezda svojoj voljenoj djevojci Almi Vukičević.

Amar Bukvić je oduvijek bio veoma zaposlen glumac. Angažiran u gotovo svim velikim filmskim i televizijskim projektima, uvijek je do savršenstva dovodio likove koje je tumačio i sa zadovoljstvom ih prezentirao domaćoj publici.

Uvijek je za medije rado govorio o poslovnom životu, a sad imamo priliku doznati i neke detalje iz njegova ljubavnog svijeta u kojem ima mjesta za samo jednu osobu - njegovu zaručnicu Almu Vukičević.

Pogledaj i ovo Marko Todorović (Foto: Nova TV) Novo lice Prvo predstavljanje atraktivnog crnogorskog glumca hrvatskoj publici, evo što mu je bitnije od obožavateljica

>> Njih grije ljubav: Nerazdvojni zaručnici uživali na špici!

'Shvatio sam da pokraj sebe imam nekoga koga uistinu ne želim izgubiti. Osobu za koju želim da bude majka moje djece', izjavio je Amar za časopis Story. 'Obožavam djecu i svakako bih želio uskoro postati tata. Mislim da ti maleni ljudi mogu samo unijeti sreću u život', tvrdi 32-godišnji glumac koji je svoju 26-godišnju djevojku Almu Vukičević zaprosio u travnju ove godine.

Zaljubljen 'preko ušiju'

Amar je u vezi s Almom od lipnja prošle godine. Prohodali su ubrzo nakon što je glumac prekinuo 7-godišnju vezu s djevojkom Ivanom Hranjec.

'Vjerujem i nadam se da će i naš brak biti pun sreće, topline i razumijevanja kao onaj mojih roditelja', nada se Amar te dodaje kako je u vezi s Almom postao potpunija i sretnija osoba.

Priznao je i po čemu je njegova zaručnica posebnija od svih dosadašnjih djevojaka s kojima je bio u vezi.

'Ono što Almu ističe u mom životu, u odnosu na prošle veze, nezamisliv je kontinuitet zaljubljenosti. Dobar je osjećaj imati pokraj sebe ženu koja te svakim danom nečim novim zaintrigira', izjavio je za Story.

Ovog talentiranog glumca možete trenutno gledati kao kapetana Borisa u seriji 'Zora dubrovačka' koja se na Novoj TV emitira svakog dana od 21 sat.

Amar istovremeno u seriji 'Stella' tumači Martina, vlasnika pekarnice u kojoj radi Jasmina, jedna od natjecateljica. Seriju 'Stella' također možete gledati na Novoj TV svake nedjelje od 20 sati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene