Pogledajte reviju

Aleksandra Dojčinović otvorila je jubilarnu 15. sezonu FASHION.HR-a

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma bio je prepun modnih zaljubljenika koji su došli vidjeti što je jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica pripremila za aktualnu sezonu.

Ekskluzivnu reviju Aleksandre Dojčinović sa zanimanjem su pratila i mnogobrojna poznata lica koja nisu krila oduševljenje prikazanom kolekcijom.

Pogledaj i ovo showbuzz Revija Aleksandre Dojčinović Domaća dizajnerica koju Hrvatice obožavaju!

U prvim redovima uživale su brojne obožavateljice Aleksandrinog dizajna - Severina, Vanessa Radman, Nevena Rendeli, Lejla Filipović, Judita Franković, Anica Kovač, Iva Balaban, Mirela Forić, Ana Rucner, ...

>> Seve došla kao kraljica s krunom, zasjenila sve ostale zvijezde!

Talentirana Aleksandra predstavila je ekskluzivnu pret-a-porter kolekciju inspiriranu Opel Adam-om koji baš kao i Aleksandrin stav odražava stav i osobnost pojedinaca koji i sami kreiraju trendove, ne boje se novih stvari, a moda i stil su im bitni.

Ultraženstvenost je i dalje Aleksandrin zaštitni znak, a kroz cjelokupnu kolekciju provlači se mnoštvo boja i upečatljivih detalja. Krojevi su pomalo strožih linija, i dalje sa naglaskom na volane, a osim lepršavih haljina koje utjelovljuju ženstvenost, Aleksandra je prikazala i atraktivne kapute koji će se zasigurno naći u ormarima domaćih ljubiteljica mode. I ove sezone naglasak je na zanimljivom asesoaru, točnije kožnim torbama koje dolaze u nekoliko različitih efektnih varijanti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene