Bez dlake na jeziku

'Meni se nikada nije bio problem skinuti, volim sebe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekadašnja Miss Hrvatske i jedna od uspješnijih hrvatskih manekenki priznala je kako se njezinoj karijeri manekenke i modela bliži kraj.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

Aleksandra Grdić napunila je 32 godine, koje ističe, ponosno nosi no vrijeme za neke nove poslovne pothvate.

'Kroz godinu dana planiram i nadam se, da ću otvoriti veliku marketinško modnu agenciju, imati školu za male manekene. Ustvari, ostati nekako u tom svijetu, povezana, a da nisam u prvom planu. Ne volim kada mi netko uopće pokušava izraziti autoritet, pokušavam se oglušiti na to, ako ide u moju korist posluštat ću ja sve, ali nisam baš djevojka od autoriteta', tvrdi Aleksandra.

>> Evo gdje su sinoć bile popularne hrvatske manekenke

Progovorila je i o poziranju za razne golišave magazine, i ističe kako joj uopće nije problem pokazati tijelo.

'Meni se nikada nije bio problem skinutI, volim sebe i svoje tijelo, i uvijek kada se skinem, znam kakva je to vrsta snimanja, znam kako će izgledati editorijal, od malena nemam problema sa tim sramom', tvrdi.

Kako kaže, dobro zarađuje i svojim pojavljivanjem na partijima u noćnim klubovima.
'Ajmo reći između 200 i 500 eura za pojavljivanje. Sad ovisi kakva je noć, je li se radi event, revija, koliko ljudi... Uvijek napravimo nekakav party ili koktel party, zezanciju, pofotkamo se i idemo kući', ispričala je Grdić

Trenutačno je slobodna, a unaprijed dematira sve ljubavi i prevare koje joj se pripisuju. Onaj pravi će, kaže, sigurno kad tad doći, i nije važno je li bogat i poznat.
'Samo je bitno da si mi kliknemo, da se razumijemo, jer nisam ni ja jednostavna i laka osoba, ja isto znam biti teška osoba. A brak me uopće ne zanima, ja se ne želim udati' zaključila je manekenka. Što je još otkrila Aleksandra Grdić, pogledajte u prilogu In Magazina!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene