Doris o vjenčanju

'Ako radiš pir i nemaš janjetinu, onda nisi trebao radit' pir'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da su pripreme za dan u kojem će lijepa Doris Pinčić zaručniku Borisu Rogoznici izreći sudbonosno 'da' već u tijeku, sama glumica je povjerila In magazinu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Da je na njezinoj ruci zasjao tradicionalni prsten lijepa Doris Pinčić vjerojatno ne bi mogla mjesecima od javnosti tajiti da se zaručila.

S obzirom da ju je njezin zaručnik Boris Rogoznica zaprosio na nekonvencionalan način o čijim pojedinostima glumica ne želi govoriti paru je pošlo za rukom od kolovoza do danas taj dio svoje intime sačuvati za sebe i svoje najbliže.

>> Ostvarila san i upoznala Laru: 'Nisam ovo ni mogla zamisliti!'

'Na jedan vrlo neuobičajen način s obzirom da je Boris neobičan. Ovakav način nisamo mogla zamisliti i drago mi je da je tako ispalo. Nije bila uobičanjena prosidba tako da nije uobičajen ni prsten', izjavila je lijepa glumica.

S obzirom da je Boris iz Sukošana, a Doris iz Zadra vjenčanje mladog para odvit će se upravo ondje. Pripreme za veliki dan već su započele.

'Sigurno znaš kako ti to ide kod nas u Dalmaciji, ako radiš pir i nemaš janjetinu, onda nisi trebao radit pir. To znači da ti neće biti dobro u braku. Ja sam tradicionalan tip i simpatične su mi te neke stvari', otkrila je Doris o sebi nekoliko detalja koje nismo znali.

Iako će vjenčanicu u stvarnom životu tek odjenuti, u Larinom izboru već ju je nosila pa tako zna kakav tip haljine joj pristaje.

S obzirom da ju je njezin zaručnik Boris Rogoznica zaprosio na nekonvencionalan način o čijim pojedinostima glumica ne želi govoriti paru je pošlo za rukom od kolovoza do danas taj dio svoje intime sačuvati za sebe i svoje najbliže. A pravim je zarukama prethodila svojevrsna generalna proba u vidu tv reklame.

'Puno nam je važnije da funkcioniramo ovako u zajedničkom životu nego da se to sad zovu zaruke. Zato tome nismo pripisivali toliku važnost na sva zvona. To je dodatni razlog da se proveselimo', iskreno je rekla Doris za In magazin.

Par je zaruke proslavio putovanjem u Prag.

No, tko je muškarac koji je zauvijek zarobio srce Doris Pinčić, mlade Zadranke koju je uloga Lare u dramskoj seriji Larin izbor vinula među zvijezde?

'Boris je normalan dečko, ono što mi paše, razumije moj posao. To je ono što je meni važno. Prije smo bili prijatelji i da možemo jedno s drugim biti i kad nisu baš najbolji dani, a kad se na to nadogradi ljubav - to je to', priznala je te dodala kako je Boris diplomirao ekonomiju te radi u jednoj osiguravateljskoj kući u Zagrebu.

'Vrlo je talentiran za glazbu, imao je neke svoje snove o tome, ali je shvatio da to nije tako jednostavno. Glazbom se bavi rekreativno, zabavlja prijatelje, ima svoj bend u Zadru'.

Cijeli intervju s Doris Pinčić pogledajte u priloženom videu In magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene