Nastupili na Zlatnoj lopti

2Cellosi za Dnevnik.hr: Nije lako biti odvojen od djevojke, turneje će nam biti sve kraće

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči jednog od nastupa karijere, Luka Šulić i Stjepan Hauser dali su intervju za Dnevnik.hr.

Oni su već dobili priznanje obožavatelja diljem svijeta, no kada vas pozovu da nastupite na dodjeli Zlatne lopte, znate da ste faca. 2Cellos upravo su to - talentirana gospoda. Uoči nastupa na Zlatnoj lopti za Dnevnik.hr Stjepan Hauser i Luka Šulić otkrili su nam u intervjuu kako su se osjećali uoči nastupa, ali i što planiraju u skorijoj budućnosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

KAKVA KOMBINACIJA Leona Lewis, 2Cellos, Ronaldo, Messi i Neymar

'Ovo je uistinu velika čast za nas, jako smo uzbuđeni, ali je istovremeno i sjajna promocija Hrvatske u svijetu, jako nam je drago da upravo na ovakvoj, nogometnoj prigodi, možemo pokazati da Hrvatska ima još nešto drugačije za ponuditi, osim sportaša i nogometaša! Pripreme teku sjajno i dat ćemo sve od sebe da izvedba bude što bolja. Iako u zadnje vrijeme ne pratimo baš nogomet, kao klinci bili smo strastveni obožavatelji', kažu dečki.

Tko je slađi? Raspjevani Hauser i Rozga ili Šulić i Tamara na kauču?

Trenutno su oboje u sretnim vezama, Stjepan Hauser ljubi Jelenu Rozgu, dok je Luka Šulić u vezi sa zgodnom slovenskom manekenkom. Turneje im stoga nešto teže padaju. 'Nije lako dugo biti odvojen, ali nekako ćemo izdržati, turneje će nam postepeno biti sve kraće', poručuju 2Cellosi. Unatoč velikoj ljubavi, Hauser nema plan obrađivati neki hit svoje cure. 'Budući da smo globalni bend, podjednako zastupljeni u svim krajevima svijeta, nemamo običaj obrađivati pjesme s ovih prostora', komentirali su na ideju da obrade možda neki Huljićev hit.

2CELLOS oduševili publiku u rasprodanom londonskom Apollo kazalištu!

Za njihovu svjetsku popularnost zaslužan je donekle i Elton John, koji im se javlja i danas. 'Ostali smo bliski prijatelji zauvijek... Uvijek nam je bio velika podrška', hvale 'Cellosi' velikog Eltona. Unatoč velikoj slavi koja im se dogodila, kažu da se s popularnošću dobro nose, no priznaju da im je jako naporno. 'Praktički smo pet godina na turneji, po 200 letova godišnje, sada planiramo malo stati na loptu, smanjiti ovaj luđački tempo i pokušati pronaći neki balans... Treba i živjeti u životu, nije sve posao', zaključili su 2Cellosi.

 

With The Man Himself!⚽️ #ronaldo #football #fifa #fifaballondor #2cellos

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene