'U registraturi'

Glazbom objasnili zašto vjeruju u Hrvatsku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U virtualnom studiju Nove TV najpopularniji hrvatski glazbenici, 2Cellos, objasnili su zašto vjeruju u Hrvatsku, a to su napravili onako kako najbolje znaju – glazbom!

'Snimili smo jednu lijepu baladu Arsena Dedića - U registraturi. Toplo i nježno zvuči na čelu', rekao je Stjepan Hauser.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Kako bi pokazali da i oni vjeruju u Hrvatsku, 28. zvijezdu Europe, talentirani mladi glazbenici Stjepan Hauser i Luka Šulić - 2Cellos, obradili su skladbu 'U registraturi', jednog od najpoznatijih hrvatskih autora: Arsena Dedića.

>> 2Cellosi uzbuđeni - bliži se koncert u Puli!

Video razglednicu snimili su u virtualnom studiju Nove TV, a premijera će se dogoditi 29. lipnja u sklopu četverosatnog programa uživo u kojem će Nova TV prenositi koncert Severine iz Dubrovnika te Prljavog kazališta i Colonije iz Vukovara uz javljanja uživo iz cijele Hrvatske.

Prije same premijere, inMagazin donosi priču iza kulisa snimanja video razglednice. Kako su se Stjepan i Luka zabavili u virtualnom studiju Nove TV, kako su odgovorili na pitanje zašto vole Hrvatsku i vjeruju u nju, što im najviše nedostaje kada su u inozemstvu, što očekuju i priželjkuju od EU, doznajte danas u inMagazinu u 17:25.

2Cellos svojom će virtuoznom svirkom otkriti zašto vjeruju i vole Hrvatsku, a njihova će glazba zasigurno probuditi vaše osjećaje!

Nova TV i Konzum, naš ponosni pokrovitelj, vam donose dva mega spektakla: Prljavo kazalište i Colonia u Vukovaru, te Severina u Dubrovniku. Budite svakako s nama ili na licu mjeste ili uz svoje male, ekrane, 29. lipnja. Veselimo se!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene