Hit film 80-tih

25 godina nakon Top Guna teško ju je prepoznati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Možda se Kelly McGillis sjećate iz popularnog filma 'Top Gun' u kojem je utjelovila fatalnu plavušu, no godine su prošle a ljudi se mijenjaju.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Neki su neprepoznatljivi! Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

Kelly McGillis proslavila se kao lijepa plavuša koja je osvojila mladog pilota kojega je utjelovio Tom Cruise u 'Top Gunu'. Otada je prošlo 25 godina, a poznata glumica prisjetila se svojih početaka i tog famoznog poljupca s Tomom.

'Čini mi se kao da je prošla cijela vječnost od tada. Kada sam snimala taj film, nisam imala pojma da će dan danas biti tako popularan. Da budem iskrena, oduševljena sam zbog toga', kaže danas 55-godišnja glumica u intervjuu za Yahoo Movie povodom ponovnog izlaska filma u Americi u kvalitetnijem izdanju.

>> Zvijezda 'Top guna' priznala da je gay

Što se tiče samih vrućih scena s Tomom, posebno poljupca na kraju, Kelly je otkrila kako je scena snimljena u sjeni jer je ona tada prihvatila drugu ulogu za koju je ošišala i potamnila kosu.

'Da, za to vrijeme sam snimala i drugi film, zato smo scenu u liftu snimili tako da sam na glavu stavila šiltericu, a samu scenu ljubljena odigrali smo u sjeni', prisjeća se zvijezda filma koji je obilježio 80-te.

U filmu joj je parter bio Tom Cruise, ali i Val Kilmer. Kelly kaže kako su se odlično zabavljali nakon snimanja, družili se i smijali u pauzama snimanja.

'Neki su išli u Meksiko i tamo stalno zapadali u nevolje. Cijelo snimanje je bilo zabavno, kao da smo u kampu. Tulumarili smo, zajedno igrali košarku i tenis', prisjetila se glumica u intervjuu.

Osim samog filma, i danas su popularne pjesme iz 'Top Guna' kao što su 'Danger Zone' Kennyja Logginsa te 'Take My Breath Away' koju izvodi Berlin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene