Koja je bolja?

Dvije domaće zvijezde, dva seksi 'looka': Seve ili Rozga?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vikend je iza nas, a kako ste ga vi proveli? Domaće zvijezde očito su se sjajno provele u noćnom izlasku...

Dvije velike domaće zvijezde, dvije Splićanke. Severina Vučković i Jelena Rozga uvijek su privlačile svojim seksi odjevnim kombinacijama, a obje su i na svojim Facebook profilima objavile fotografije prije subotnjeg noćnog izlaska.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

I Splićani na nogama u akciji 'Hrvatska pomaže'

Severina je bila elegantna u uskoj haljini boje kože, s naglašenim dekolteom i bež cipelama. Glamurozna frizura i crveni ruž pojačali su dojam, a autorica hita 'Brazil' zapalila je i svoje obožavatelje koji su je obasipali komentarima kako sjajno izgleda. 'Kako je zgodna ova žena. Što je starija, sve je gracioznija i elegantnija', objavio je jedan obožavatelj.

 

S druge strane, pjevačica Jelena Rozga za subotnji je izlazak izabrala seksi crnu haljinu – kombinaciju kože i čipke koja je naglasila svoju vitku liniju. Jelena je ove godine nominirana za Porina i hit godine s pjesmom 'Nirvana', a uz brojne nastupe redovito oduševljava svoje pratitelje na Facebooku. 'Groznica subotnje večeri... Dobar provod!', poručila je Jele svojim fanovima.

2 domaće zvijezde, 2 seksi 'looka', no koja je bolja: Seve ili Rozga?

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene