Ozbiljniji 'Django'

Istinita priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'12 Years a Slave' potresni je film temeljen na istinitoj priči, a film već slovi kao glavni favorit za Oscara. Ovo je ozbiljna verzija popularnoj Tarantinovog Djanga!

Objavljen je prvi trailer filma '12 Years a Slave' redatelja Steve McQueen u produkciji samog Brada Pitta koji se i pojavljuje u filmu.

Pogledaj i ovo Brad Pitt - 4 Koja li je njegova tajna? Brad Pitt usred glasina koje kolaju o njegovu licu pokazao nevjerojatne mišiće i nastavlja izazivati čuđenje svojom mladolikom pojavom!

Film '12 Years A Slave' temeljen je na istinitoj priči Solomona Northupa, crnog Njujorčanina koji je 1841. otet i prodan u roblje.

Kao rob je proživio dugih i mučnih 12 godina, do oslobođenja vjerujući u život, a ne tek puko preživljavanje. U glavnoj ulozi se našao Chiwetel Ejiofor koji je sudeći po traileru sjajno odigrao tešku i zahtjevnu ulogu. 

>> Django osvojio publiku - smiješan, ludo nasilan, posve zabavan!

Odmah su počela i uspoređivanja s uspješnim filmom Quentina Tarantina 'Odbjegli Django', no ova priča o ropstvu je puno ozbiljnija i dramatičnija.

Povijesna drama će se u američkim kinima početi prikazivati krajem listopada dok u ostatku svijeta kreće krajem prosinca ili početkom siječnja, a već se sad govori o tome kako mu je 'osigurana' nominacija za Oscara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene