nove zavrzlame

ŽENA IZ PROŠLOSTI Hoće li se ponovno uzburkati strasti među njima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva je sočna, radi spačke, ali ima neka svoja opravdanja za to, pojašnjava Ana koju od ovog tjedna gledamo u Zlatnim dvorima.

Novi nastavci serije 'Zlatni dvori' sljedeći tjedan donose nove zavrzlame, ali i brojna iznenađenja u živote omiljenih likova iz Zlatopolja. Mladen će se prisjetiti tajne koju čuva već godinama, no još nije svjestan da će ga ta ista tajna ubrzo početi progoniti. Naime, u njegov će se život uskoro vratiti jedna tajanstvena žena iz prošlosti koja će ga podsjećati na dio života koji je bio spreman ostaviti iza sebe i koja će pokušati osujetiti njegove pokušaje da nastavi dalje. U ulozi misteriozne žene iz Mladenovog života prije njegovog dolaska u Zlatopolje, vidjet ćemo zagrebačku glumicu i radijsku voditeljicu Anu Majhenić, koja se pridružuje stalnoj glumačkoj postavi 'Zlatnih dvora'.

Pogledaj i ovo showbuzz Vrijedna ljepotica Nije joj nimalo lako: Budim se u 4:30

''Uživam u igranju Eve, zeznuta je, ali sočna i punokrvna za igrati, radi spačke, ali ima svoja neka opravdanja za to. Sviđa mi se kako je napisana. Divno mi je na setu, super su kolege, predani i profesionalni i cijela ekipa i atmosfera na setu je prava obiteljska. Nema stresa, sve se dogovorimo i svi dobro rade svoj posao i uživaju tome što se, mislim, vidi i na ekranu",  izjavila je Ana.

Ostali stanovnici Zlatopolja također će se sljedeći tjedan hvatati u koštac s vlastitim zavrzlamama. Nera se kod Begovaca ne osjeća dobrodošlo jer je Vinko i Irena osuđuju zbog svega što je izvodila proteklih tjedana. Helena staje na njezinu stranu, no Nerinim problemima tu neće biti kraj. Zabrinuta Nera pokušat će doći do svojeg oca, no Fedor joj se ne javlja. Uskoro će primiti vijest koja će je potpuno šokirati, a jedini koji će je uspjeti smiriti bit će Mladen. Petar će u ovom teško razdoblju također biti uz nju, što će Ana poduprijeti iako je istovremeno zabrinuta za njihovu zajedničku budućnost.

Tajanstveni stranac koji se tjedan prije pojavio u Zlatopolju presretne Maru i njezini se strahovi ostvare – u život joj se vraća Željko, Jankov otac koji će joj uzrokovati nove poteškoće. Naime, Željko je u dugovima pa prijeti Mari i Domagoju da će im socijalna služba oduzeti Janka ukoliko ne pristanu na njegove uvjete, te im otvoreno kaže da za svoju šutnju traži 20 tisuća eura.

Domagoj će ga uz pomoć prijatelja otjerati iz sela i Željko odlazi. Barem tako svi misle. Za to vrijeme, Žana i Nikola zajedno se vraćaju u selo. Žana se baš i ne osjeća najbolje i uvjerena je da ulazi u menopauzu, pa se boji da više neće biti privlačna Nikoli. I nju također očekuju velike vijesti – nije u klimakteriju, već je – trudna! Kako će Žana reagirati i hoće li odmah podijeliti sretnu vijest s Nikolom? I ostali likovi sljedeći će tjedan donositi velike odluke – Ivan odluči otići u London kod Martine, Galovići ulaze u novi biznis, a Kata se što prije želi udati za Dalibora pa ga iznenadi prosidbom! Hoće li Dalibor pristati? Hoće li Zvonko dopustiti da mu Dalibor preotme Katu? Doznajte u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' na Novoj TV!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene