124000
124000
124000
124000
124000

VIDEO: Ava Karabatić konačno pred Playboyjevim objektivom

  • , 03.05.2010., 08:00
  • Autor:
  • komentara

Lipanjsko izdanje Playboya krasit će uzorita učenica Ava Karabatić. Kaže Ava da je htjela izgledati kao bambi ili vila, iz čega se da zaključiti kako misli da je Playboy bajka.

 
 
 
 

Međutim, za većinu muške populacije upravo će ovo izdanje s Avom biti poput bajke. Novinarka Red Carpeta Edita Drušković proćaskala je s Avom i njenim Špirom uoči fotkanja, i doznala da Ava u životu nije pogledala nijedan pornić, dok se Špiro isprsio podatkom da on i Ava ponekad rade one stvari i više od 5 puta na dan.

>> Ava Karabatić: Vratila bih se na Farmu iz ovih stopa!

>> FOTO: Golu Avu Karabatić za grudi stišće njezin dečko

A Edita ko Edita, nije mogla odoljeti, a da ne provjeri Avino poznavanje povijesti Playboya. Ispostavilo se, kao i u slučaju zemljopisa, povijesti i latinskog, da joj prosjek u toj domeni baš i nije blizu 4.9.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se