73189
73189
73189
73189
73189

Vendi - porno glumica i kavanska pjevačica

  • , 19.01.2009., 08:43
  • Autor:
  • komentara

Vrsta publiciteta nikad nije brinula Vesnu Vukelić Vendi, ona živi devizu: samo neka ga je što više. Nenad Hervatin se ovog puta zaputio u Beograd gdje je napravio intervju sa srpskom kraljicom trasha i bivšom ljubavnicom zloglasnog ratnog zločinca Vojislava Šešelja

 
 
 
 
Intervju s Vesnom Vukelić - Vendi
Intervju s Vesnom Vukelić - Vendi

'I ja se sama sebi gadim kad nekad pročitam svoj intervju, onda mogu misliti kako je nekome tko me ne pozna.', izjavljuje Vesna Vukelić Vendi, žena koja priznaje kako je koristila sve, a uglavnom svoje tijelo i izjave kako bi došla na naslovnice srpskih tiskovina. Imala je lavinu skandala, a jedna od najpoznatijih je kad je predsjednika Tadića prozvala biseksualcem. Po pitanju tijela nije bez razloga neko vrijeme nosila nadimak najveći dekolte estrade.

Vendi je ultimativna kraljica trasha i skandala, te kafanska pjevačica koja se ponosi time čime se bavi. 'Za mene je kafana primarna stvar. Nju stavljam ispred svega ostalog. Kroz nju sam prostudirala tri fakulteta i ne postoji niti jedna osoba koja bi me mogla nadmudriti i koja bi sa mnom mogla ući u bilo kakav sukob.', samouvjereno izjavaljuje pjevačica. Vendi se ne kaje zbog ničeg što je napravila tijekom svoje karijere; od pornića, naslovnica Playboya i raznih erotskih časopisa, sve do Šešeljevog kreveta, a poslije i do zadimljenih birtija.

Više u Red Carpetu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se