163038
163038
163038
163038
163038

Srpska Sharon Stone navikla na dijamante od najranije mladosti

  • , 21.02.2011., 00:25
  • Autor:
  • komentara

Nakon Elene Karić Red Carpet vam predstavlja još jednu bogatu Srpkinju - Vukicu Vučurević.

 
 
 
 

Gospođa Vukica Vučurević u 1200 kvadrata čistog luksuza uživa sa svojim dugogodišnjim partnerom. Ona je oduvijek vodila lagodan život, a upravo sve to omogućio joj je njezin otac.

'Da eto ono što mogu da kažem o sebi je da zaista volim luksuz, luksuz teče mojim venama ako mogu tako da kažem, mislim da je to u mojim genima jer me apsolutno niko nije učio da volim skupocene stvari ali oduvek sam nekako to volela. To je počelo u mojoj najranijoj mladosti, bila sam čak mnogo gora nego danas, apsolutno sam sve zahtevala i to što pre od tate naravno. Tražila sam najskupocenije poklone, krzna sam počela da nosim sa devetnaest godina, luksuzne automobile da vozim sa dvadeset, zaista je sve to kod mene krenulo jako rano.', otkrila je Vukica.

>> Elena Karaman Karić - kraljica srpskog jet-seta

Vukica je danas bogata nasljednica i uspješna poduzetnica. Predsjednica je srpskog, prvoligaškog nogometnog kluba Banat i vlasnica švicarske tvornice satova Nivada.

Srpska Sharon Stone, kako je mediji nazivaju, rođena je u Paraćinu, a odrasla je i školovala se u Švicarskoj. U Ženevi je pohađala privatni ženski koledž u koji su išle kćeri samo bogatih roditelja i diplomata. Od oca, Mirka Vučurevića, uvijek je zahtijevala samo najbolje.

'Tako sam ja tati objašnjavala mladost kratko traje i bukvalno jedne godine sam mu rekla ako ikada misliš da mi kupiš skupocen prsten, htela sam prsten sa dijamantima i rubinom, onda mi kupi sada. Za deset godina mi neće trebati tako sam rekla, što je njemu bilo smešno imala sam možda 22-23 godine ali mi je ipak kupio.', izjavila je između ostalog ekipi Red Carpeta Vukica Vučurević. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se