163038
163038
163038
163038
163038

Srpska Sharon Stone navikla na dijamante od najranije mladosti

  • , 21.02.2011., 00:25
  • Autor:

Nakon Elene Karić Red Carpet vam predstavlja još jednu bogatu Srpkinju - Vukicu Vučurević.

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Gospođa Vukica Vučurević u 1200 kvadrata čistog luksuza uživa sa svojim dugogodišnjim partnerom. Ona je oduvijek vodila lagodan život, a upravo sve to omogućio joj je njezin otac.

'Da eto ono što mogu da kažem o sebi je da zaista volim luksuz, luksuz teče mojim venama ako mogu tako da kažem, mislim da je to u mojim genima jer me apsolutno niko nije učio da volim skupocene stvari ali oduvek sam nekako to volela. To je počelo u mojoj najranijoj mladosti, bila sam čak mnogo gora nego danas, apsolutno sam sve zahtevala i to što pre od tate naravno. Tražila sam najskupocenije poklone, krzna sam počela da nosim sa devetnaest godina, luksuzne automobile da vozim sa dvadeset, zaista je sve to kod mene krenulo jako rano.', otkrila je Vukica.

>> Elena Karaman Karić - kraljica srpskog jet-seta

Vukica je danas bogata nasljednica i uspješna poduzetnica. Predsjednica je srpskog, prvoligaškog nogometnog kluba Banat i vlasnica švicarske tvornice satova Nivada.

Srpska Sharon Stone, kako je mediji nazivaju, rođena je u Paraćinu, a odrasla je i školovala se u Švicarskoj. U Ženevi je pohađala privatni ženski koledž u koji su išle kćeri samo bogatih roditelja i diplomata. Od oca, Mirka Vučurevića, uvijek je zahtijevala samo najbolje.

'Tako sam ja tati objašnjavala mladost kratko traje i bukvalno jedne godine sam mu rekla ako ikada misliš da mi kupiš skupocen prsten, htela sam prsten sa dijamantima i rubinom, onda mi kupi sada. Za deset godina mi neće trebati tako sam rekla, što je njemu bilo smešno imala sam možda 22-23 godine ali mi je ipak kupio.', izjavila je između ostalog ekipi Red Carpeta Vukica Vučurević. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se