69513
69513
69513
69513
69513

Lepa Brena u Zagrebu?!

  • , 13.12.2008., 11:20
  • Autor:
  • komentara

Najave kako će Fahreta Jahić u sklopu svoje 'eksjugoslavenske' turneje održati koncert u Puli, ipak nisu točne. Ako je suditi prema posljednjim informacija, Lepa Brena koja se još uvijek deklarira kao Jugoslavenka, nastup planira održati u Zagrebu

 
 
 
 

Koncert Lepe Brene u sklopu turneje koja se opisuje kao 'eksjugoslavenska', a u povodu promocije novog albuma 'Uđi slobodno', ipak se neće održati u Puli.

Ako je suditi prema posljednjim informacijama, mjesto održavanja koncerta je Zagreb, a koncert će se vjerojatno održati u maloj ili velikoj dvorani Doma sportova.

Fahreta Jahić će održati ukupno sedam koncerata, a Zagreb bi, ako se potvrde najave, trebala posjetiti na proljeće.

Lepa Brena: Ja sam 'Jugoslavenka'

U narednih pet dana mogao bi se doznati i točan termin događanja koncerta, kao i mjesto održavanja. Sve će vjerojatno ovisi o odluci organizatora koji će morati procijeniti kolikoi publike može privući Fahreta Jahić.


Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se