54583
54583
54583
54583
54583

Pjevačici Lily Allen 'slučajno' ispale grudi

  • , 08.08.2008., 15:37
  • Autor:
  • komentara

Neugodnosti s garderobom poslovni su rizik mnogih oskudno odjevenih poznatih osoba. No spektakularna scena poput ove dugo nije viđena.

 
 
 
 

Pjevačica Lily Allen imala je malu nezgodu kada je izlazila iz auta prilikom posjete svojem bivšem dečku.

Činilo se čak kako je ravnodušno popipala bradavicu na ispaloj joj dojci kada je hodala prema ulaznim vratima kuće.

Netko bi mogao pomisliti da je Lily zapravo zapela ramenom za pojas pri izlasku iz auta te je htjela provjeriti je li sve u redu, jer jedino drugo logično objašnjenje jest da je sve učinila namjerno. 

Bilo kako bilo, Lily je kasnije ponovila predstavu, pipajući drugu dojku kada je napuštala kuću.

Bit će to dan koji će nam dugo ostati u sjećanju.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se