113857
113857
113857
113857
113857

Ava Karabatić: Da nisam pjevačica, bila bih glumica

  • , 05.02.2010., 15:10
  • Autor:

Ava Karabatić uvjerena je kako će snagom volje i vježbanjem postati pjevačica, ako ne jednog dana i glumica.

 
 
 
 
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja
Fotografija je uklonjena radi isteka prava korištenja

Ava Karabatić imala je tu (ne)sreću da joj je skandal sa zadarskim sveučilišnim profesorom pomogao da se dokopa medijske pozornosti. Čim su se svjetla kamera upalila Ava je brže-bolje operirala nos, još malo više otkrila dekolte i primila se mikrofona s porukom da nije bitno kako zvuči dok god ima onih koji to žele slušati.

Nije bitno kako pjevaš dok dobro izgledaš

Financijski bingo u njoj je vidio glazbeni menadžer Dževad Zahirović, prišavši joj u narodnjačkom klubu Monte Kristo u Virovitici kojeg on vodi, a kojemu je Ava kuma. Tada se prvi puta ulovila mikrofona, od uzbuđenja pala u nesvijest i u Dževadu tada pobudila ljubav na prvi pogled. Možebitnu financijsku ljubav, dakako.

Nakon Avinog debitantskog pjevačkog nastupa Red Carpetu, kada se većina Hrvata ulovila za glavu i duboko izdahnula, njezinom menadžeru sinulo je kako će po modelu Madonne (ne zna pjevati, ali se to dobrim dekolteom da zakamuflirati, op.a) od Ave pokušati napraviti, kako on kaže, zabavljačicu. Ava, pak, smatra da je nadarena za sve moguće umjetnosti te da pjevačka karijera nije jedina koju bi u skoroj budućnosti mogla ostvariti.

Ali, ona je zapravo željela biti glumica

'Veći izazov bi mi bio da sam glumica, ali kad smo se Dževad i ja već sreli, kada mi je predložio da budem pjevačica, onda smo u to krenuli. Sada kad sam probila led dolazi vrijeme odricanja; ples, pjevanje, vježbanje, rano spavanje i sve za što je potreban dobar izgled', objasnila nam je Ava Karabatić koja je dokazala kako je kapitalizam nagrizao svu kvalitetu i potisnuo je na posljednje mjesto. Ali, kako bi Ava rekla, a mi ponovili, to ne bi prolazilo da nema onih koji će takve pjevače slušati i takve glumce zapošljavati.

>> FOTO: Dekolte Ave Karabatić ostavlja bez daha!
 

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se