Mnogi im zavide na njihovu poslu zbog toga što su plaćeni da primjerice jedu čokoladu, dok neki profesionalno isprobavaju okus i jačinu duhanskog dima. Oni su kušači, a njihova nepca određuju koji je okus dovoljno dobar za tržište. Ekipa magazina 'Provjereno' provela je jedan radni dan s degustatorima duhana koji više puta mjesečno procjenjuju jačinu i aromu duhana.
Gledatelji u emisiji u četvrtak 29. travnja imaju priliku između ostalog saznati kako svoj radni dan provedu kušači čokolade kojima je u opisu radnog mjesta neograničeno uživanje u toj slastici.
Najčitanije
-
Šokantan slučaj
Poznato što će biti s bebom pronađenom u kanti za smeće: "Nakon procjene liječnika izgledno je..."
-
osumnjičeni su uhićeni
Na turiste pucano iz vatrenog oružja, četvero mrtvih. Oglasio se i premijer: "Šokirani smo!"
-
apartmani i kuće za odmor
Cijene nekretnina eksplodirale u jednoj regiji: "Ono što je bilo 10.000 eura sad je 50 tisuća. A ovdje je najbolje investirati..."