127976
127976
127976
127976
127976

Preminuo novinar Joško Martinović

  • , 02.06.2010., 21:21
  • Autor:
  • komentara

Poznati televizijski voditelj, jedno od najomiljenijih lica s ekrana, izgubio je bitku s teškom bolešću.

 
 
 
 

Voditelj, novinar i urednik prepoznatljivog i osebujnog stila, Joško Martinović, ostat će u kolektivnom pamćenju kao vječni pozitivac, borac za 'malog čovjeka' i novinar koji bi gledateljima uvijek uspio izmamiti osmijeh na lice.

Martinović je vodio i uređivao emisije 'Globalno sijelo' i 'Živa istina', no prije toga bio je istaknuti reporter s bojišnica u Domovinskom ratu, a također je bio i prvi novinar koji je 1995. ušao u oslobođeni Knin.

Njegovu iznenadnu smrt, koja je ovog diplomiranog sociologa snašla prerano, u 47. godini, potvrdila je javna televizija na svojim internetskim stranicama.

'Bio je genijalan novinar koji je svojim prepoznatljivim stilom na televiziju donio nove standarde', navodi se u priopćenju HTV-a.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se