56003
56003
56003
56003
56003

Moj tata je bolji od tvog tate: Tate, sinovi i kćeri, prijavite se, igre počinju

  • , 23.08.2008., 20:41
  • Autor:
  • komentara

Napeti i zabavni spektakl 'Moj tata je bolji od tvog tate' donosi pravi izazov za hrabre očeve, a uskoro počinje na Novoj TV. Očevi će se moći dokazati kao pravi moderni gladijatori koji se bore za pobjedu, a naši sugovornici zasigurno će u showu prepoznati elemente iz vlastitog života.

 
 
 
 
Uskoro kreće show
Uskoro kreće show

Svaki bi se tata složio da nema toga što ne bi napravio za svoje dijete. Poznati očevi zbog svojih poslova ne provode uz svoju djecu onoliko vremena koliko bi htjeli, ali zato je svaki njihov trenutak maksimalno iskorišten.

Svi željni igre i zabave u novom showu moći će u pet igara pokazati čiji tata je najbolji. Roko i Igor navjiše pak vole nintendo, a Toma i Petar imaju neke svoje igre.

Cijeli game show zamišljen je kao veliko igralište gdje će se, uz natjecanje tatâ, i djeca zabaviti kao nikada do sada!

- Bit će nekoliko izazova, želimo vidjeti djecu kako se bodre i kako viču, ali mislim da je naglasak najviše na toj jednoj pravoj obiteljskoj vezi između tate i djece, kaže voditelj Toni Jeričević. 

Čiji je tata hrabar i u stanju ustima izvaditi igračke iz akvarija ili pak dovoljno spretan da obrani prozor koji drugi tata pokušava razbiti? Straha, kažu naši očevi - nema, no strah za sinove nekako ih je ujedinio.

Show će najboljem tati i djetetu donijeti primamljive novčane te brojne druge nagrade. No, očevi se slažu: naveća nagrada ipak će biti ponos djeteta. Tate, sinovi i kćeri koji imate od 8-12 godina još se stignete prijaviti. Igre počinju!

Više u video prilogu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.

Dnevnik.hr na FacebookuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se