Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjetske ljepote

FOTO 10 mjesta koja morate vidjeti za života!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam fotogaleriju top 10 mjesta koje morate vidjeti za života.

Piramide, drevna svetišta, mauzoleji, prirodna čudesa i ona kulturna... U ovih deset mjesta svatko će pronaći ponešto za sebe - dakako, ako si to možemo priuštiti. Upravo će zato neki stisnuti svaku kunu da bi si nakon nekog vremena mogli priuštiti putovanje na neko daleko i znamenito mjesto. Ako ste jedan od tih, Fox News donosi 10 prijedloga lokacija na koje bi svakako trebali otići.

Pročitajte i ovo Turisti u Veneciji Smanjit će gužve? Ovo je prvi grad u svijetu koji turistima naplaćuje ulaz: Pogledajte kolike su kazne za švercere Ljetovanje - 3 Ljeto je sve bliže Mnogi već planiraju godišnji odmor, a čini se da će trebati podebljati budžet: "Pred nama je rekordna sezona"

>> Turisti ova mjesta izbjegavaju...

Za ljubitelje povijesti tu su Kineski zid, piramide u Gizi, Stonehenge, Machu Picchu ili Chichén Itzá. Za nepopravljive romantike tu je spomenik jednoj ljubavi Taj Mahal, a avanturisti se mogu uputiti na Antarktiku, Uskršnje otoke, u francuske špilje ili pak na u američki Grand Canyon.

A dok ne uštedite dovoljno da se uputite u avanturu na neka od ovih mjesta mi vam donosimo fotogaleriju nevjerojatnih ljepota upravo tih odredišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene