Sportaši u Zadru

Duge noge lijepe sportašice ne stanu ni na fotografiju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna večer Zadru je donijela dašak svjetskog glamura. Turska Dogus grupa partner je ovogodišnjeg, drugog izdanja turnira, a u gala večeri je uživao njezin predsjednik Ferit Sahenk kao i proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Jelić Ružić, legendarni Stojko Vranković, Theodoros Papaloukas i mnogi drugi.

Zvjezdani spektakl i gala večera Zadar Dogus Basketball Tournamenta dugo će se pamtiti. Jedinstvena večer, u kojoj je hrvatski kuhar svjetskog glasa Tomislav Karamarko čarobnim delicijama košarkaške zvijezde odveo na nezaboravno putovanje, osvijetlila je jesensku zadarsku noć.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Severina koncertom otvara košarkaški spektakl u Zadru

“Zahvaljujem svim sudionicima turnira na odazivu. Drago nam je da organizacija ide svojim tijekom te da se svi osjećaju kao kod kuće. Sa zadovoljstvom najavljujem još mnogo ovakvih turnira!“ – izjavila je organizatorica Zdenka Zrilić.

U večeri posebnih emocija u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera proslavljeni košarkaši poput Jana Veselya, Vassilisa Spanoulisa, Pere Antića i Ibrahima Kutluaya posebno su se razveselili nastupu mladih zadarskih glazbenika Elene Stelle.

Prekrasna večer Zadru je donijela dašak svjetskog glamura

Turska Dogus grupa partner je ovogodišnjeg, drugog izdanja turnira, a u gala večeri je uživao njezin predsjednik Ferit Sahenk kao i proslavljena hrvatska odbojkašica Barbara Jelić Ružić koja je privlačila pozornost u crnom kombinezonu - duge noge, vitko tijelo i osmijeh koji obara s nogu! Bio je tamo i legendarni Stojko Vranković, Theodoros Papaloukas i mnogi drugi.

Hrvatska je ovog vikenda pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović u Zadru domaćin grčkom Olympiakosu, njemački Bayernu, srpskoj Crvenoj zvezdi, turskim Fenerbahceu i Darussafakom Dogus te Zadaru koji je u turnir ušao s izrazito velikom motivacijom na radost brojnih gledatelja u dvorani Krešimir Ćosić.

Dogus grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi.

Tko je sve bio u Zadru pogledajte u fotogaleriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene