Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesan preobražaj

Ispred vaših očiju će se u 30 sekundi pretvoriti iz slatke djevojčice u ozbiljnog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jamie Raines je oduvijek vjerovao da se priroda s njim poigrala i da je na svijet trebao stići kao muškarac.

Britanac Jamie Raines rođen je prije 21 godinu kao djevojčica, no prema vlastitom priznanju u tom se tijelu nikada nije dobro osjećao. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kontroverzni zakon Da vam je ovo dijete, biste li šutjeli da ga tjeraju u muški WC? Slika nije dostupna Promijenio život FOTO Bivši vojnik promijenio spol, prešao na islam i stupio u brak s...

Jamie je oduvijek vjerovao da se priroda s njim poigrala i da je na svijet trebao stići kao muškarac, pa se tijekom godina podvrgnuo nizu kirurških zahvata od kojih je jedan stajao čak šest tisuća funti (šezdesetak tisuća kuna).

Kako bi uspješno dovršio transformaciju, Jamie je prije nešto više od tri godine počeo uzimati muški spolni hormon testosteron te je od tada do danas svakodnevno fotoaparatom bilježio promjene.

Kendall Jenner priznala kako se osjećala kada je Bruce promijenio spol

Jamie je sveukupno ispucao 1400 fotografija te ih spojio u kompilaciju od 30 sekundi, a video koji je objavio na YouTubeu u četvrtak ujutro već je skupio gotovo milijun pregleda.

Pogledajte i vi kako je izgledao taj čudesan preobražaj, odnosno kako je nekoć jedna slatka curica postala ozbiljan mladića kojemu veliku podršku u životu pruža njegova djevojka Shaaba.

A ako vas, pak, još štogod zanima o procesu kroz koji je prošao, savjetujemo da pogledate njegov kanal na YouTubeu ili posjetite njegov blog jer je mladić već odgovorio na većinu često postavljanih pitanja.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene