Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dolazimo po tebe'

Policija traga za ubojicom koji je nosio i srpsku uniformu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eric Matthew Frein (31) sudjelovao je u oživljavanju istočnoeruopskih bitki.

Eric Matthew Frein (31) prošli je petak u Pennsylvaniji jednog policajca ubio, a drugog ranio. U tijeku je velika potraga - policija ga smatra opasnim i možda naoružanim puškom AK-47, piše ABC.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

U srijedu su škole u okrugu u kojem je trajala potraga bile zatvorene.

Frein je godinama sudjelovao u oživljavanju vojne povijesti, odnosno pripadao je jedinici za vojne simulacije koja se fokusirala na istočnoeuropske vojske tijekom Hladnog rata. Na fotografijama koje je objavila policija nosi i srpsku uniformu.

'Ovo je najčudnija stvar koju sam vidio. Hrpa četnika iz Srbije provjerava aute na Krimu'

Prije napada ubojica je obrijao dio glave, a obzirom da se radi o frizuri potpuno drugačijoj od one koju je nosio godinama istražitelji vjeruju da je to bio dio njegove mantalne pripreme.

'Ako slušaš ovu emisiju dok se skrivaš u nekom hladnom vlažnom skloništu, Eric, želim da znaš da dolazimo po tenb', poručio mu je s konferencije za medije potpukovnik George Bivens.

Freina je filmska industrija često angažirala kao stručnjaka za vojsku i oružje. Osiguravao je povijesnu točnost filmova. Muškarčev otac, umirovljeni bojnik, policiji je rekao da je njegov sin vješti strijelac koji nikad ne promašuje.

Posljednjih nekoliko godina putovao je u Europu. Policija je upozorila stanovnike da budu oprezni dok traje potraga u koju je uključeno više od 150 policajca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene