Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo se stvorila

ŠIROKA PET METARA Rupa u cesti 'progutala' automobil s cijelom obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da se vozite po gradu i odjednom vaš automobil, zajedno s vama, 'proguta' rupa koja se iznenada otvorila na cesti.

Upravo to se dogodilo jednom bračnom paru i njihovoj 2-godišnjoj djevojčici.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog ocjena "Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti": Majka osuđena jer je sinu slala uznemirujuće poruke Slika nije dostupna hitna sanacija VIDEO Otvorila se rupa nasred ceste u Zagrebu, ulica zatvorena za promet

Nesvakidašnji događaj dogodio se prije 3 dana u Peruu, u gradu Trujillo. 34-godišnji Edgar Orlanda Bartolo Silva, njegova 31-godišnja supruga  Marisol Mercedes Gutierrez Siccha i njihova 2-godišnja kćer vozili su se u automobilom po jednoj od glavnih ulica u gradu kada se ispred njih samo stvorila ogromna rupa, izvijestila je Sol TV. 

Nije bilo vremena za izbjegavanje i automobil je, zajedno s cijelom obitelji, pao u rupu. Nekoliko osoba koje su se zatekle na mjestu događaja priskočilo je u pomoć nesretnoj obitelji. Nevjerojatno, no uspjeli su proći neozlijeđeni. Prevezeni su u bolnicu na pregled zbog mjera predostrožnosti.

Automobil je iz 5 metara široke rupe izvučen uz pomoć dizalice. Vjeruje se kako je rupa posljedica obilnih kiša koje su danima prije toga plavile grad.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene