Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu zatvor

Evo što je jedan čovjek ubacivao u svježe meso u trgovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom uhićenja u Aversovom kombiju pronađen je paket igala, no on je tvrdio da mu trebaju za šivanje i krpanje odjeće.

Stariji muškarac (68) iz Illinoisa uhićen je jer je u trgovini u svježe meso stavljao igle za šivanje!

Policija je izvijestila kako je Ronald Avers igle ubacivao u meso više od godinu dana; između svibnja 2013. i srpnja ove godine, no trgovina to nije prijavila sve od početka srpnja, piše Huffington Post.

Prilikom uhićenja u Aversovom kombiju pronađen je paket igala, no on je tvrdio da mu trebaju za šivanje i krpanje odjeće, izvijestio je AP. Na kraju je ipak priznao svoj zločin i kazao istražiteljima da je to radio iz čiste zabave! 'Bila je to glupost i da nisam nikome želio nauditi', kazao je starac. 

Pročitajte i ovo Janjetina, ilustracija - 7 Drastičan pad Najveći proizvođači janjetine u EU suočavaju se s golemim problemom: "Prijeti im izumiranje" Slika nije dostupna Kao pravi Predstavljen prvi 'hamburger iz epruvete'!

Međutim, najmanje jedna osoba je ozlijeđena dok je druga uspjela u posljednji tren izvaditi iglu iz usta dok je jela.

McDonald's kupcima: Oprostite što ste jeli staro meso skupljeno s poda!

'Tu i tamo bih zabio neku iglu u hamburger, a par puta sam to učinio sa svinjetinom', kazao je Avers. U trgovini su primijetili najprije jedan 'izbodeni' paket mesa dok su drugih šest slučajeva prijavili kupci. Ronaldu Aversu prijeti 10 godina zatvora te kazna od 250 tisuća dolara za svaki slučaju podmetanja igli u meso, dakle 1,75 milijuna dolara.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene