Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav skandal!

McDonald's kupcima: Oprostite što ste jeli staro meso skupljeno s poda!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prošlog tjedna skandal otkriven, McDonalds je 20. srpnja bio prisiljen obustaviti proizvodnju u pogonu Husi Food Co Ltd.

McDonald's Holdings Co u Japanu danas se javno ispričao kupcima jer se prošlog tjedna pokazalo da je u proizvodnji Chicken McNuggetsa tvornica u Šangaju koristila staro meso kojeg su radnici doslovno grabili s poda.

Pročitajte i ovo Prijevara McDelivery Hrvatska Ne nasjedajte! Nova prijevara na društvenim mrežama: Lažno se predstavljaju kao poznati lanac brze prehrane Slika nije dostupna Misterij o hrani VIDEO McDonald's prvi puta razotkrio kako proizvodi meso

'Ispričavam se svim kupcima kojima je ova situacija izazvala zabrinutost ili tjeskobu. Uvjeravam vas da su nam kvaliteta i sigurnost naše hrane glavni prioritet', kazala je direktorica kompanije za Japan, Kanađanka Sarah Casanova.

Nakon što je prošlog tjedna skandal otkriven, McDonalds je 20. srpnja bio prisiljen obustaviti proizvodnju u kineskom pogonu Husi Food Co Ltd. Kompanija kojoj do kraja godine u Japanu predviđaju profit od 115 milijuna dolara obećala je da će postrožiti kontrolu i sanitarne inspekcije u kineskim i tajlandskim pogonima. Ondje se i dalje rade njihovi proizvodi koji ne sadrže piletinu poput pita od jabuka. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene