Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Abramovič se vratio, Mourinho čeka razgovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič vratio se u London nakon više od mjesec dana. Slijedi razgovor s Mourinhom...

The Times piše da Abramovič gotovo da nije ni razgovarao s Mourinhom nakon 'razmirica' u siječnju, no ima namjeru otići na sutrašnju utakmicu FA Kupa protiv Norwich Cityja na Stamford Bridgeu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Chelsea želi Luku Modrića i Slavena Bilića? Slika nije dostupna Chelsea negira da traži zamjenu za Granta, Hiddink tvrdi drugačije

Mourinho navodno nije vidio Abramoviča otkako je Rus prestao 'posjećivati svlačionicu'. Posljednji put je bio 13. siječnja, na utakmici s Wigan Athleticom. Od tada se igralo 6 utakmica, a Abramovičev izostanak još je jedan u nizu pokazatelja narušenih odnosa s Mourinhom. 

Da bi pokazao da njegov interes ne blijedi, 40-godišnji Abramovič odlučio je pokazati da je njegova posvećenost klubu jaka kao i uvijek. Stoga će prisustvovati većini utakmica do kraja sezone. Isplanirao je put u Portugal gdje će Chelsea odmjeriti snage s Portom u Ligi prvaka iduću srijedu, a doći će i u Cardiff na finale Carling Kupa protiv Arsenala četiri dana poslije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene