Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svečani postroj

Stasali smo u pravu profesionalnu vojsku: Pogledajte probu uoči 25. obljetnice formiranja OSRH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči 25. obljetnice formiranja OSRH i Dana Hrvatske kopnene vojske, na Plesu je održana prva zajednička vježba postroja Oružanih snaga RH.

Pripadnici postrojbi OSRH će u subotu zajedno s postrojima MUP-a i hrvatskih branitelja Domovinskog rata, sudjelovati na svečanoj obljetnici osnivanja OSRH, na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici, objavio je MORH.

Pročitajte i ovo Općinski kazneni sud u Zagrebu Nasilje Stigla presuda: Djelatnik MORH-a udario izvanbračnu suprugu nakon čega je glavom lupila u štok Kongresni centar Hrvatskog vojnog učilišta moderni centar VIDEO FOTO Pogledajte kako će izgledati privremeni Sabor: Plenković je zgradu ranije nazvao velebnom

Postroj Oružanih snaga izveden je u vojarni "Pukovnik Marko Živković" na Plesu pored Zagreba.

Nakon svečanog postroja u Kranjčevićevoj, svečano obilježavanje nastavlja se na RŠC Jarun, gdje će građani od 11 sati moći pratiti i prigodni program koji uključuje padobranske skokove, pokazne vježbe specijalnih snaga MUP-a i OS RH, letački program akrobatske grupe "Krila Oluje" te prikaz ceremonijalnih radnji Počasno zaštitne bojne.

Od 17 sati slijedi koncert Orkestra OS RH i gostiju, a tijekom cijelog dana (od 10 - 21 sati) na Jarunu će biti izložena i vojna oprema i naoružanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene