Internetska zavrzlama

Nives Celzijus ''udali'' za Gorana Ivaniševića: ''Ako niste znali, a nisam ni ja, opet sam u braku''

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Promo) Galerija

Informacija kojom su je proglasili ženom Gorana Ivaniševića, Nives Celzijus dobro je nasmijala

Nives Celzijus iznenadila se kada joj je obožavatelj poslao poruku u kojoj ju je upozorio da su je je na Wikipediji zamijenili s radijskom voditeljicom Nives Čanović i prozvali je suprugom Gorana Ivaniševića. Spomenuta informacija stajala je na stranici zvijezde showa ''Tvoje lice zvuči poznato', ali i na stranici našeg proslavljenog tenisača.

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Pogledaj i ovo Nives Ivanišević - 1 prava uživancija! Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Celzijus, koja je deset godina provela u braku s Dinom Drpićem, ova je vijest dobro nasmijala, a bračni par Ivanišević ovu malu internetsku zavrzlamu nije komentirao niti se obazire na nju.

 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Nives Ivanišević na Instagramu dijeli trudničke fotografije i uživa u danima preostalima do dolaska na svijet njihova djeteta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene