Posao i užitak

Glumačka legenda boravi u Dugom Selu: "Volim Hrvatsku, sviđa mi se ovdje"

Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Armand Assante (Foto: Getty) +0 Armand Assante (Foto: Getty) Galerija

Armand Assante s Jakovom Sedlarom već je surađivao, a i ovog puta snima s njim, i to film pod nazivom "Hrvatska trilogija".

U Dugom Selu trenutačno boravi poznati američki glumac Armand Assante. Naime, ovaj dobitnik nagrade Emmy ondje snima film pod redateljskom palicom Jakova Sedlara, "Hrvatska trilogija". Armand nam je priznao da je zaljubljen u Lijepu našu i da uživa u šetanjama i tišini Dugog Sela. Ovaj bivši pjevač i bubnjar otkrio nam je kako i danas piše pjesme, a slobodno vrijeme najradije provodi na svojoj farmi u blizini New Yorka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Sviđa mi se ovdje! Živim na farmi, sad već 35 godina. S konjima i kravama? U tišini. Imao sam konje 25 godina, ali sad ljeti imam mnogo stoke", priča Assante. Novi film Jakova Sedlara doveo ga je u Hrvatsku. Već su radili zajedno. "To je povratak u prošlost, ako želite. Dio priče ima veze s poviješću, s legendarnim filmom, s Brankom Lustigom. Vrlo dirljiva... Tragična, ali dirljiva priča", dodao je glumac. Surađivao je i s Antunom Vrdoljakom na filmu "General". Pohvalio je Vrdoljakove vještine, rekavši da je s njim iza kamere siguran.

Pokazao je i da zna ponešto hrvatskog! "Ja volim Hrvatsku! Hvala!". Našu zemlju obožava, a prvi put se u Hrvatskoj pojavio prije 20 godina, preporučivši tada vlasti da zaštiti hrvatsku obalu. Ovdje će provesti još tjedan dana, a otkrio nam je i da radi dokumentarac o poznatom hrvatskom Amerikancu.

Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Armand Assante (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene