Kraljica Jadrana

Seksi Antonela ispričala: "Počeo je vikati – ja imam novce, dođi sa mnom"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonela Bračanov osvojila je titulu Kraljice Jadrana. Otkrila je koji joj je bio najgori ulet te što bi na sebi korigirala.

Na Rabu je proteklog vikenda odabrana nova Kraljica Jadrana. Kandidatkinje izbora Davor Garić provozao je brodom po morskim valovima, istražio kako se osjećaju u kupaćem kostimu, koje su najgore ulete doživjele te što bi korigirale kod estetskog kirurga.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Titula nove Kraljice Jadrana pripala je atraktivnoj ŠibenčankiAntoneli Bračanov. "Zovem se Antonela Bračanov, imam 19 godina, dolazim iz Šibenika, završila sam srednju školu, prometno-tehničku", predstavila se Antonela. Njezine kolegice s izbora složile su se da dama za uspjeh treba jak karakter. "Ako se cura želi slikati u kupaćem kostimu ili objaviti neke svoje snimke, to je njezina stvar. Ako se ona osjeća lijepo u svom tijelu, nema je tko zašto osuđivati. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, izbor i stav u životu", smatra novoizabrana Kraljica Antonela.

Imala je lijepa Antonela bizarnih upada. "U jednom noćnom klubu došao je čovjek s puno novca, počeo je skidati svoju košulju, bacio je Rolexov sat u bokal pića. Počeo je vikati: Ja imam novce, dođi sa mnom. Mislim...", ispričala je Šibenčanka. Kraljica Jadrana dodala je i da na sebi ne bi mijenjala ništa doli očiju, za koje bi htjela da su malo veće. No, ništa za to. Kraljicu Jadrana sada čeka opušteno ljeto, a najesen počinju pripreme za izbor Kraljice Hrvatske koji će se ove godine održati u prosincu u Rovinju. Što su još otkrile atraktivne dame, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene