kao iz bajke

Izabel Kovačić izazvala ljubomoru jednom fotografijom na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predivna supruga Matea Kovačića uz idiličnu fotografiju napisala je i ljubavnu poruku.

Predivna Izabel Kovačić uživa u prvim mjesecima bračne idile. Da joj biti gospođa itekako godi svojim pratiteljima često pokazuje putem društvenih mreža. Od njezinih impresivnih fotografija mnogima zastaje dah pa nije ni čudo da su mnoge Hrvatice, htjele one to priznati ili ne, pomalo ljubomorne na gospođu Kovačić.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Posebnu dozu ljubomore izaziva posljednja fotografija lijepe Izabel koja izgleda kao iz bajke. Na njoj poduzetna supruga nogometaša pozira okružena gomilom crvenih ruža, a uz fotografiju svojim pratiteljima Izabel je odasalala i ljubavnu poruku.

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

"Ljubav je poput ruže, zaslijepljen ljepotom ne obazireš se na trnje", napisala je Izabel. "Slika me zapanjila. Prvom prigodom ovo ću nacrtati", "Ovo je sve. Nemam riječi", "Ružica među ružama", "Ovo je tako predivno. I ja to želim", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije. No, nisu samo prštali komplimenti već i pohvale upućene njezinom suprugu Mateu od kojeg je Izabel ruže najvjerojatnije i dobila. "Kovačić, kakav muškarac", zaključila je jedna korisnica Instagrama kojoj je ova fotografija baš kao i mnogim drugima uljepšala dan. Podsjetimo, slično iznenađenje svojoj djevojci Tijani nedavno je priredio i brat Novaka Đokovića. Romantični Đorđe svojom gestom oduševio je baš sve.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene