Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 3500 sati sadržaja

Oyo aplikacija od sada i na Android uređajima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici Android uređaja od nedavno na svojim mobilnim uređajima mogu bilo kad i bilo gdje gledati program Nove TV i Doma TV-a, ali i mnoge filmove i serije čije gledanje omogućuje samo OYO aplikacija.

Brz, jednostavan, ali i legalan način gledanja više od 3500 sati sadržaja svi budući korisnici mogu isprobati 7 dana bez naknade.

Osim što omogućuje gledanje svih sadržaja bez reklama, OYO donosi mnoge naslove unaprijed, ali i nakon njihova emitiranja na TV-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo u ponudi OYO od sada dostupan na Vip TV-u i B.netu Slika nije dostupna Dnevnik.hr i OYO 150 tisuća korisnika mobilnih aplikacija grupe Nove TV


Korisnicima OYO aplikacija omogućuje jednostavan pristup do brojnih hrvatskih i stranih filmova, serija, emisija Nove TV i Doma TV-a, sportskih događaja, vijesti i dječjih sadržaja. Pristup svim ovim sadržajima osiguran je za jedinstvenu mjesečnu cijenu, a sadržaji se mogu gledati bilo kad i bilo gdje, bez reklama. Svim korisnicima OYO je dostupan na računalima, tabletima, Smart TV-ima te na iPhone i iPad uređajima.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene